İskenderun spor’a ilk destek esnaftan

İskenderunspor’a ilk maddi desteği yine İskenderun esnafı yaparak kentin takımın sahip çıkma yolunda ilk adımı attı.

İskenderun spor’a ilk destek esnaftan

İskenderun Tüm Esnafları, Çırakları, Ustaları, Koruma Geliştirme Derneği Başkanı Nuri Erdener, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdiği basın açıklaması ile İskenderuspor’a maddi destek sağladı. Basın açıklamasını esnaflarla birlikte gerçekleştiren Nuri Erdener, “Esnafları Koruma Derneği olarak ilk yardımı biz yapmak istedik. Adımız İskenderun Esnaflarını Koruma Derneği olsa da İskenderunspor’umuzu da korumak zorunda olduğumuzu düşünerek bu takıma gücümüzün yettiğince maddi destek sağlamak için ilk adımı attık. Bu konuda her kesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi lazım. Geçtiğimiz günlerde iş adamlarımızın yaptığı açıklamalar şu yöndeydi; ‘Önce İskenderun esnafı takıma sahip çıksın bizlerde gerekli yardımları yaparız’ açıklamasını yapmışlardı.

Bizler esnaflar olarak kentimizin takımı İskenderunspor’a sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bu takım kentimizin takımıdır. Herkesin bu takıma maddi ölçüsü ne olursa olsun destek vermesini istiyoruz. Artık uyanma ve birlik olma günüdür. Lütfen gerekli yardımları paranın az olmasını önemsemeyin. Herkes kendi gücünce destek versin” diye konuştu.

Erdener, yaptığı konuşmasının ardından İskenderunspor’a 2 bin lirayı kulüp başkanı Sedat Uysal’a verdi. Başkan Sedat Uysal ise “İskenderun spor gerçekten çok zor günler geçiriyor. Maddi açıdan sıkıntılıyız. Ancak geçtiğimiz günlerinde yapılan toplantıların ardından bir komite oluşturuldu. İhtiyacı olan paranın toplanması konusunda fikir birliğine varıldı. Çalışmalar hala devam ediyor. Ancak, belediye Başkanımızın da festivalden hemen sonra iş adamlarına vereceği yardım yemeği bizleri ve spor kamuoyunu hayli heyecanlandırdı. İnanıyorum ki; İskenderun tüm esnafları, ustaları, çırakları, koruma geliştirme derneği olarak sizin yaptığınız bu yardımın çok büyük katkısı olacak. Önemli olan paranın miktarı değil, bu işe gönül koymuş insanlarımızın yanımızda olmasıdır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ise İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, Nuri Erdener’e turuncu mavili formayı hediye etti.

Önceki İçerikMurat Boz İskenderun Konseri
Sonraki İçerikDesteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.