Hatay’dan ayrılmıyoruz sadece makamımızı değiştiriyoruz

HATAY SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İL MÜDÜRÜ MEHMET ZÜLFİ CAMKURT’TAN VEDA ZİYARETİ

“Hatay’dan ayrılmıyoruz sadece makamımızı değiştiriyoruz”
Hatay’dan ayrılmıyoruz sadece makamımızı değiştiriyoruz
SGK Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı bünyesinde görev almak üzere Ankara’ya atanan Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu İl müdürü Mehmet Zülfi Camkurt İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerine veda ziyaretinde bulundu. Başkanvekili Bülent Seküçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Belibağlı’nın bulunduğu ziyarette SGK İl müdürü Camkurt, “Burada görev aldığım 4 yıllık sürede Hatay İl SGK’yı aldığımızdan çok üstünde bir konumda teslim ediyoruz, Biz İskenderun’dan ve Hatay’dan ayrılmıyoruz sadece makamımızı değiştiriyoruz, her zaman sizlerle diyalog halinde olacağız. İskenderun’un önü açık ama Suriye’deki karışıklık İskenderun’u ve Hatay’ı etkiliyor ama gelecekte çok daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.
İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: “İlimizde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atanmanız ile birlikte Kurumunuzun verdiği hizmetlerin geçmiş yıllarla kıyaslanamayacak oranda olumlu yönde ciddi gelişmelerin olduğu Yönetim Kurulu üyeleri ve üyelerimiz tarafından memnuniyetle gözlenmiştir. Odamız üyelerinin, Kurumunuzla olan iş ve işlemlerinde bürokratik süreçleri azaltma konularındaki çalışma ve gayretlerinizin, yakın ilgi ve sıcak diyaloğunuzun artarak devam etmesi temennisiyle yeni görev yerinizde başarılarınız devamını dilerim” dedi.
İTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı ise yaptığı kısa konuşmada, “Görev süresi boyunca mükellef ve kurum arasındaki yakınlaşma ve sosyal bağları daha da güçlendiren Sayın M.Zülfi Camkurt’a yeni görev yerinde başarılar dilerim” diye konuştu. İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu, Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu İl müdürü Mehmet Zülfi Camkurt’a Hatay’da yapmış olduğu hizmetler anısına Teşekkür Plaketi verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.