İskenderun’da okul inşaatı çöktü, sekiz işçi yaralandı.

İskenderun’da okul inşaatı çöktü, sekiz işçi yaralandı.

Denetim yok muydu?

İskenderun’a bağlı Sarıseki beldesinde bir okulun inşaatında meydana gelen çökme sonucu yaralanan 8 işçiyi Allah korudu..
İskenderun’da okul inşaatı çöktü, sekiz işçi yaralandı.
Yapımı süren endüstri meslek lisesinin beton dökümü sırasında meydana gelen çökme sonucu 8 metre yükseklikten düşen işçiler harcın altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar, belediye personeli, sivil savunma ve sağlık ekiplerinin çalışmalarıyla göçük altından kurtarılan 8 işçi ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar işçiler Turan Aklaya, Şehmuz Dündar, Bestami Akça, İsmail Erdem Demirkıran, Kadir Aydın, Abdurrahman Morcalı, Tunahan Torun ve Ali Demirkıran tedavi altına alınırken, 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İŞÇİLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ
Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer olay yerine gelerek inşaat yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Bülent Özer, “Okulun son tablasında çökme meydana geldiğini öğrendik. Çok şükür işçilerimizin sağlık durumu iyi. Olayı detaylı bir şekilde araştırıyoruz” dedi.
İskenderun İtfaiye Müdürü Ömer Çolak ise “Yaralıları beton altından çıkardık. Ancak hala enkaz altında kalanların olabileceği düşüncesi ile hassas hareket ediyoruz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.