İSDEMİR’i gönlüm rahat bir şekilde bırakıyorum

“İSDEMİR’i gönlüm rahat bir şekilde bırakıyorum”

Görevinden pazartesi günü resmen ayrılmış olacak İSDEMİR Genel Müdürü İsmail Akçakmak, veda gezisine, işletmede yetkili olan Çelik-İş Sendikası’nın İskenderun yönetimini ziyaretle başladı. Akçakmak, “İSDEMİR’i gönlüm rahat bir şekilde bırakıyorum” dedi ve İSDEMİR’in yönetimini kapandı-kapanacak tartışmaları arasında özelleşmeyle devraldığı, çalışanlarla birlikte bacalarını tüttürüp, modern hale getirdiklerini söyledi. 2002 yılında İSDEMİR’in özelleşmesi sonrası işletmede çok şey değiştiğini ve birçok başarılar kazanıldığını, büyük bir dönüşüm ve yatırımla kültür değişiminin de yapıldığını anlatan Akçakmak, “Bu çok kolay bir şey değildi, ama ekip olursanız, inanırsanız, ve inandırırsanız her şey olur.
İSDEMİR’i gönlüm rahat bir şekilde bırakıyorum
Biz çalışanlarla birlikte oluşturduğumuz ekiple, bunu gerçekleştirdik” dedi. İSDEMİR’in 2.2 milyon ton sıvı çelik üretimini 5 milyon tona çıkarttıklarını, 3.5 milyon ton da yassı üretim yapar hale geldiğini anlatan Akçakmak, “Bu bir bayrak yarışıdır. Ve bu anlayışta kişiler değil, sistem önemlidir” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.