İDÇ Spor ve İskenderun Spor El Ele

‘Her iki kulübümüz diyalog içinde’

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, sanayici ve oda başkanlarının da katıldığı TRT Anadolu TV’nin çekimleri yapıldı. İskenderun Atatürk Anıtındaki İskenderun’un tanıtımımını amaçlayan çekimler, canlı yayınlandı.
İDÇ Spor ve İskenderun Spor El Ele
Programda konuşan İskenderun Demirçelik Spor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, İskenderun’un güzellikleriyle birlikte spor alanında da başarılı bir şehir olduğunu söyledi. Gül, “İskenderun ve çevresinde yaşayan her 10 kişiden 6’sı sporu sevmektedir. İskenderun’da 2. ligden İskenderun Demirçelik Spor, 3. ligde de İskenderunspor 1967 kulübümüz Türk sporuna hizmet etmekte. Her iki kulübümüz diyalog içerisinde liglerde mücadele etmektedir. Hoşgörü memleketi olan İskenderun’a gelen diğer takımlarımızı ve misafirlerimizi karşılayıp uğurlamaktayız. Bu da Türk sporu açısında ülkemizde örnek teşkil etmektedir” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.