STÖ’LER NE KADAR GÜÇLÜYSE, İLLER DE O KADAR GÜÇLÜDÜR

VALİ LEKESİZ:
“STÖ’LER NE KADAR GÜÇLÜYSE, İLLER DE O KADAR GÜÇLÜDÜR”

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay Genç İşadamları Derneği (HAGİAD) Başkanı Aydın Toksöz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Başkan Toksöz, kabulden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, derneğin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Toksöz, derneğin 1993 yılında kurulduğundan bu yana, ilin ekonomik ve sosyal anlamda topluma kazandırılması gereken çalışmalarda aktif rol aldığını ve görevini layıkı ile yapmaya büyük özen gösterdiğini ifade etti.
STÖ’LER NE KADAR GÜÇLÜYSE, İLLER DE O KADAR GÜÇLÜDÜR
Vali Lekesiz ile birlikte, Hatay’da olumlu anlamda gelişmeler yaşandığını ifade ederek Lekesiz’e teşekkür eden Başkan Toksöz, ‘İlin gelişimine yönelik her türlü çalışmada ve projede dernek olarak üzerimize ne görev düşerse bundan sonra da yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim’ dedi.
Hatay Valisi Lekesiz de, HAGİAD’ın ilimiz için çözüm üreten, proje üreten ve kafa yoran derneklerden bir tanesi olduğunu ifade ederek, ‘Sivil toplum örgütleri ne kadar güçlüyse, iller de o kadar güçlüdür’ dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.