‘Payas İlçesi’ne hoş geldiniz!

Hatay’ın büyükşehir statüsüne dahil edilmesiyle birlikte Payas’ın da ilçe olması bekleniyor.
Payas’ta faaliyet gösteren Atasac firmasının sahibi ve işadamı Ata Oğuz, Payas’ın ilçe olması halinde, bölge ve ülke ekonomisine katkılarının artacağına işaret etti. Payas sevdasını firmasının reklam panosuna yazdırdığı “Payas ilçesine hoş geldiniz’’ cümlesinde toplayan Ata Oğuz, “Payas ilçe olmayı çoktan hak etti.
‘Payas İlçesi’ne hoş geldiniz!
İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı ISO-500 listesinde her yıl Payas’tan pek çok firma yer almaktadır. Payas demek üretim demek, istihdam demek, vergi demek, iş demek, aş demektir. Bu hayırlı işte emeği geçecek olan başta Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’e, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM’ye, bakanlar kuruluna, uzun yıllardır bizim kahrımızı çeken Dörtyol kurum ve kuruluşlarına minnettarız” ifadesinde bulundu. Atasac firmasının reklam panosunda “Payas ilçesine hoş geldiniz” yazısını gören araç sürücüleri ve vatandaşlar da kısa süren şaşkınlıklarının ardından, panonun altında fotoğraf çektiriyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.