Gökhan Zan’dan Liverpool’a gidecek Emin’e nasihat

“Çok çalış, yeteneğini geliştir”

İngiltere’nin ünlü kulüplerinden Liverpool Kulübü ile TVK Medya’nın dünyanın çeşitli ülkelerinde organize ettiği Futbol Prensi Yarışması’nın TRT Spor tarafından desteklenen Türkiye ayağını kazanan Emin Altunay’ı ziyaret eden Galatasaray’ın Milli Futbolcusu Gökhan Zan, “Futbolun Prensi’ne’ başarı dileğinde bulundu.
Milli Futbolcu Zan, tatil için geldiği Antakya’da Emin Altunay’ı (16) evinde ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde İngiltere’ye gidecek olan genç oyuncuya yakaladığı fırsatı iyi kullanması gerektiğini ifade etti.
15 ilde bin yetenekli genç arasında birinci olarak önümüzdeki sezon Liverpool’un alt yapısında bir yıl eğitim almaya hak kazanan Emin Altunay’ın geleceğinin kendi elinde olduğunu belirten Zan, “Bu fırsat herkese sunulmaz. Emin kardeşim şu anda çok önemli bir fırsat yakaladı. Çok çalışır, yeteneklerini geliştirirse, gelecekte hem dünya yıldızı olur, hem de ülkemizin sesini tüm dünyaya tanıtır. Liverpool dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Her futbolcunun rüyasını süsleyen bir takım. Önce bir yıl alt yapıda eğitim alacak olan Emin, burada kendini göstermesi halinde profesyonel takıma kadar yükselecek. İngilizler, alt yapıya çok büyük önem veriyor. Üst takımları daha çok alt yapıdan yetişen oyuncularla takviye ediyorlar. Bu bir yıllık süreçte çok çalışarak, profesyonel takıma gireceğine inanıyorum. Futbol bir zeka oyunu. Günümüzde futbolun artık mücadeleye dayalı olduğunu görüyoruz. Sahada kim daha çok mücadele eder ve yeteneklerini ortaya koyarsa, kazanan taraf oluyor. Emin’in yetenekleriyle zekasını birleştirerek, çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.