AK Parti büyük düşünüyor!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 3 M Garden’de basın mensuplarının karşısına geçti. Seçildikleri günden bu güne kadar geçen beş aylık süre içerisinde yaptıkları çalışmaları değerlendiren Ak Parti İskenderun İlçe başkanı Uğur Feriz,teşkilat çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğinin de altını çizdi.
AK Parti büyük düşünüyor!
Göreve geldikten sonraki süreçte, Halkla buluşmak adına 117 adet düğün merasimine katıldıklarını, 97 adet ev toplantısı gerçekleştirdiklerini, İskenderun sınırları içerisinde yer alan 37 köyün tamamını gezerek sorunları ve dertleri yerinde dinlediklerini, kent içindeki 120 esnafı gezip istek ve taleplerini dinlediklerini, 85 adet taziye ziyareti gerçekleştirdiklerini, 28 mahallenin 18’ine konuk olduklarını belirti ve bunun dışında düzenledikleri siyaset akademisine 190 kişinin katılımının sağladığını ve akademiyi 3 Hükümet bakanının ziyaret etmesini sağladıklarını söyledi.
Çalışmalarını zaman zaman sosyal faaliyetlerle zenginleştirdiklerini belirten Uğur Feriz bu anlamda parti olarak gençlere ve basına yönelik Masa Tenisi Turnuvası düzenlediklerin, Futbol Şampiyonası gerçekleştirdiklerini, Futbol şampiyonasında gerçekleşecek final karşılaşması için TBMM’nin tatil edilmesini beklediklerini ve futbol turnuvasında şampiyon olan takıma şampiyonluk kupasını Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın taktim edeceğini ifade etti.
İskenderun’un Ak Parti Hükümetinin 2023 vizyonuna hazır olması için mutlak suratle İskenderun Belediyesinin Ak Parti yönetim kadrolarıyla idare olmasının şart olduğuna inandığını belirten Başkan Uğur Feriz, “Biz teşkilat yönetimi olarak bu konuda bütün gücümüzle İskenderun Belediyesini Ak Partiye kazandırmak adına çaba sarf ediyoruz. Siz basın kuruluşlarından ve gazeteci arkadaşlarımızın da bu konuda bize yardımcı olmasını istiyoruz. Çünkü İskenderun hak ettiği değere ulaşması için AK parti yönetim kadroları tarafından idare edilmek zorundadır.” Diye konuştu.
Hafta içerisinde uyuşturucu tacirleri tarafından biri erkek iki vatandaşımızın yaralandığı olaya da değinen Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, “Biz teşkilat olarak bugünlerde tam bu konuyla ilgili bir çalışma içerisindeyken, Dumlupınar mahallesinde böyle bir olayla karşılaşmamız, Uyuşturucu illetine karşı başlattığımız mücadelenin anlamını bir kez daha ortaya koydu. Öncelikle uyuşturucu tacirlerine tek başına karşı koyan ve yaralanan arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. İskenderun’u bu illet beladan kurtarmak zorundayız. Bu kentte yaşayan bizim gençlerimiz, bizim çocuklarımız. Bu belanın ortadan kalkması için kentte geniş çaplı bir kentsel dönüşüm projesinin hayata geçmesi lazım. Bunu da gerçekleştirecek tek bir yerel yönetim vardır o da Ak partidir. Bu yüzden sizlerden bir kez daha rica ediyor. Yerel iktidara Ak parti bayrağı dikmemiz için bize destek vermenizi istiyorum.” Dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.