Zülfü Livaneli İskenderun’a Geliyor!

Zülfü Livaneli İskenderun’a Geliyor!40.SANAT YILINDA MÜZİĞİN DUAYEN SESİ ZÜLFÜ LİVANELİ ASİ MEDYA FARKI İLE İSKENDERUN’A GELİYOR!

Müziği ile birçok ulusal ve uluslararası alanda ödül alan ; Türk özgün müzik sanatçısı , senarist , politikacı , yazar ve yönetmen Zülfü Livaneli Asi Medya farkı ile 16 Temmuz 2012 Pazartesi saat : 21:00 da İskenderun ‘da konser vermeye hazırlanıyor.

Asi Medya 2012 Yaz Konserleri’ ne , Usta Sanatçı Zülfü Livaneli ile Merhaba diyecek. Barışa ve kardeşliğe adanmış şarkılarını yıllardır güçlü sesiyle yorumlayan usta sanatçı 16 Temmuz 2012 Pazartesi saat : 21:00 da Club Casmin Hotel ’ de gerçekleşecek olan konserde , dinleyicilerin yüreklerine umut aşılayacak.Kendine özgü sesi ve sevilen şarkılarını müzikseverler ile paylaşarak unutulmaz bir gece yaşatacak. İskenderun’a gelecek olmanın heyecanı içinde olan müziğin duayen ismi Zülfü Livaneli, muhteşem sesiyle bir kez daha herkesi kendine hayran bırakacak.

Zülfü Livaneli’nin ; ‘Dünyayı güzellik kurtaracak , Bir insanı sevmekle başlayacak her şey ‘… dediği , doyumsuz bir gece ve müzik ziyafetine tanık olacağınız Zülfü Livaneli Açık Hava Konser biletlerini Asi Medya Organizasyon , Portakal Cafe , Mesut Kırtasiye , Geco Seyahat , Atakan Müzik , Şirin Pastanesi , Antakya Meclis Kültür Merkezi , Kırmızı Döner Avm ve Kırmızı Döner Cadde’ den temin edebilirsiniz.

Detaylı Bilgiye :613 65 66 nolu telefon numarası ve www.facebook.com/asimedya , www.twitter.com/asimedya adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikKalbiniz artık daha güvenli atıyor!
Sonraki İçerik‘NUMUNE’LİK İŞ!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.