Plaj Futbolu’nun ön eleme karşılaşması yapıldı

Plaj Futbolu’nun ön eleme karşılaşması yapıldıBelediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: Beden ve ruh sağlığı için sporun her dalı önemlidir
İskenderun Belediyesi’nce, 30.Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen Plaj Futbolu’nun yoğun katılım dolayısıyla ön eleme karşılaşmaları yapıldı.
Sahil Belediyespor Kompleksi’nde düzenlenen ön eleme karşılaşmaları, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in başlangıç vuruşuyla başladı.
Plaj Futbolu ön eleme karşılaşmasında konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sporun beden ve ruh sağlığının gelişiminde önemli katkısı olduğunu söyledi.
Spor kompleksleri yapıldığını ve sportif etkinlik ve kurslar düzenlendiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sportif etkinliklerimizden biri de plaj futboludur. Bu etkinliğe katıldığınız için gönülden teşekkür ederim. Beden ve ruh sağlığı için sporun her dalı önemlidir” dedi.
Geçen yıl plaj futboluna 8 takımın, bu yıl ise 16 takımın katıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bu sayının daha çok artması temennisinde bulundu.
Şampiyonada çok güzel hediyeler verileceğini belirterek, katılan sporculara başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, şöyle konuştu: “Başarılar diliyorum. En iyi olan kazansın. Şampiyonada çok güzel hediyelerimiz var. Burada şampiyon olan takım Alanya’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak. Sizden Türkiye derecesi de bekliyoruz. Her zaman gençlerimizin, çocuklarımızın hizmetindeyiz. Her şey İskenderun için. Her şey daha güzel olacak. Sizleri seviyorum. Belediye olarak sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”
Plaj Futboluna katılan 16 takımdan, 8’i yapılan ön eleme karşılaşmalarıyla belirlendi.
30.Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen Garanti Plaj Futbolu, 3-4 ve 5 Temmuz tarihleri arasında sahil İskenderun Belediyesi Spor Kompleksinde oynanacak. Şampiyon olan takım Alanya’da yapılacak olan Türkiye final maçlarına gitmeye hak kazanacak.

Başkan futbol turnuvasının seramonisine katıldı
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Plaj Futbolu ön eleme karşılaşmasından sonra, bakım ve onarım yapılarak yenilenen Belediye Spor Kompleksi’nde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın seramonisine katıldı.
Sporculara başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapımı süren yeni voleybol sahasındaki inşaat çalışmasını yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Tenis Kortu’ndaki miniklerin çalışmasını da izledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, Başkan Yardımcıları Haluk Arlı, Safa Buran ve Mehmet Emin Dönmezer, daire müdürleri, Festival Tertip Yürütme Kurulu üyeleri Kemal Sonay ve Mesut Yüksekbaş, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol İskenderun Temsilcisi Murat Ünal eşlik etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.