Erzinli Aka BJK’li Aybaba’nın ekibinde

Erzinli Aka BJK’li Aybaba’nın ekibindeHatay’ın BAL (Bölgesel Amatör Ligi) temsilcilerinden Erzin Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı Ersin Arka, Beşiktaşspor ile anlaşma yapan teknik adam Samet Aybaba’nın kadrosunda yardımcı antrenör olarak görev aldı.
Geçen yıl Bölgesel Amatör Liginde Erzin Belediyesi spora ayrı bir hava katarak oluşturduğu takımla grubun korkulu rüyası haline gelen ekibin teknik sorumlusu Ersin Aka bu sezon da son maçına kadar şampiyonluğu kovalayan ekibiyle dikkat çekti. 3. lige çıkan Kayseri Şekersporla 1 puan farkla playofu kaçıran Erzin Belediyespor’un başarılı teknik sorumlusu Ersin Aka, Yeni sezonda Beşiktaş ile anlaşan Samet Aybaba’nın ekibinde yer aldı. Beşiktaş spor kulübünde dün Aybaba ile birlikte yardımcı hoca olarak sözleşmeye imza atan Ersin Aka memleketi Erzinlilerin de gurur kaynağı oldu.
Erzin doğumlu olan Ersin Aka ilçeden ilk defa böyle bir yüksek mevkiye giden spor adamı olma unvanını elde ederek çalıştırdığı takımın yönetim ve taraftarlarının da gururu haline geldi. Erzin Belediyespor yönetim kurulu üyesi Murat Ergörün, takımlarına, taraftarına ve ilçe halkına takım ruhunu aşılayan Ersin Aka hocanın, Türkiye’nin dört büyüklerinden olan yeni takımı Beşiktaş’ta yardımcı antrenör olarak görev almasından gurur duyduklarını ifade ederek başarılar dileğinde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.