MHP’den Sevgi Evleri’ndeki çocuklara karne hediyesi

MHP İskenderun İlçe Teşkilatı Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ni ziyaret ederek çocuklara bisiklet hediye ettiler. Bisikletleri gören çocukların ise mutlulukları görülmeye değerdi.
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ndeki çocukların yüzünü güldürdüler. 10 adet bisiklet alan MHP heyeti bu bisikletleri çocuklara vermek üzere Sevgi Evleri yetkililerine teslim ettiler. Her birinin gözleri ışıl ışıl parlayan çocuklar konuklarına iyi bir ev sahipliği sergileyerek güleryüzleriyle neşe verdiler. MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, çocuklarla yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti.
MHP’den Sevgi Evleri’ndeki çocuklara karne hediyesi
Daha sonra Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Müdiresi Selin Çöl ve idarecilerle bir araya gelen MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri burada çocuklara verilen değer ve eğitim için teşekkür ettiler. Bu arada Sevgi Evleri’nin adeta maskotu haline gelen ‘Minik Eymen’i Başkan Gül ve beraberindeki heyet bir an olsun kucaklarından indirmeyerek bütün sevgi ve şefkati gösterdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.