‘Masal’ kahramanları büyüledi

‘Masal’ kahramanları büyüledi

İskenderun’da eğitim ve öğretim veren Masal Kreş’in yılsonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Miniklerin ortaya çıkardığı muhteşem oyunları kendilerini yürekleriyle izleyen ve destekleyen velilerini hayran bıraktı. İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen yılsonu sergisini Masal Kreş idarecileri, öğretmenler veliler ve davetliler izledi.
‘Masal’ kahramanları büyüledi
Her bir öğrenci usta bir oyuncu ve tiyatrocu gibi verilen tüm görevleri eksiksiz olarak yerine getirerek tüm övgüleri hak ettiler. Bütün bir yıl boyunca elde ettikleri bilgi ve birikimlerini velilerine sunma fırsatı bulan minik yürekler, gösteri boyunca büyük bir başarı gösterdiler. Masal Kreş Kurucuları Seda Sepetçi, Berna Kayır ve öğretmenler ile birlikte hazırlanan oyunlar, gösteriler ve danslar, minik öğrenciler tarafından büyük bir ustalıkla sergilendi. Zaman zaman güldüren, zaman zaman da duygulandıran öğrenciler, kılıktan kılığa girerek tüm oyunlarında izleyenlere kendilerini hayran bıraktılar. Öğretmenleriyle bütünleşen, arkadaşlarıyla kısa süre zarfında kaynaşarak başarıya giden yolda hep birlikte hareket eden Masal Kreş idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri, düzenlenen bu yılsonu sergisinde tüm övgülere hak ederek velilerine ‘Güvenli ellerdeyiz’ mesajını verdiler.
Düzenlenen yılsonu gösterisinde konuşan Masal Kreş Kurucusu Berna Kayır, minik öğrencilerine çağın gerektirdiği tüm imkânlarla eğitim ve öğretim verildiğini belirtti. Gerek beslenmeleriyle, gerek hal ve davranışlarıyla geleceğe güvenle bakabilecek bireyler yetiştirdiklerini kaydeden Berna Kayır, çocuklarını her fırsatta yürekleriyle destekleyen velilere göstermiş oldukları bu ilgiden dolayı teşekkür etti.
‘Masal’ kahramanları büyüledi
Masal Kreş kurucularından Seda Sepetçi ise, öz güveni yüksek, kendinden emin bireyler yetiştirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. Başarının doğru ekip çalışmasıyla olacağının altını çizen Seda Sepetçi, “İskenderun’da kararlığımız ve eğitime verdiğimiz önem ortada. Kaliteli eğitim kadromuzla minik yavrularımız buradan aldıkları temel eğitimle gelecekteki okul ve çalışma hayatlarında üstün başarılar sağlayacaklardır. Biz buna inanıyoruz, sizde inanın” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.