2013’te Arsuz yolu tamamen bitiyor

Sadece bir kilometre kaldı..

2013’te Arsuz yolu tamamen bitiyor

Hatay genelinde sürdürülen yol çalışmaları, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz’in başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.
2013’te Arsuz yolu tamamen bitiyor
Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda gerçekleşen ve dört saat süren toplantıya, Karayolları Mersin 5.Bölge Müdürü Yakup Dost, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Karayolları 53.Şube Müdürü ve personeli, TEDAŞ İl Müdürü, İl Yazı İşleri Müdürü ve diğer ilgililer katıldı.
Toplantıda; İskenderun-Arsuz, İskenderun-Toprakkale, Kırıkhan-Hassa, Kırıkhan-Reyhanlı, Antakya-Reyhanlı, Yayladağı-Samandağ, Samandağ Kavşağı-Samandağ yolu ile orta refüj ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları görüşüldü. İskenderun-Arsuz yolu için şu görüşlere yer verildi: Toplam 30 km. olan yolun 29 km.si yapıldı. Beton asfalt yapımı ihalesi bu yıl içinde yapılacak ve işin bir bölümü de bu yıl içinde başlayacak. Önümüzdeki yıl ise tamamı bitirilecek. Yolun 1 km.’lik kısmında var olan kamulaştırma probleminin çözümü ve aydınlatılma projesi çalışmaları da devam ediyor.
Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Vali Lekesiz, yaya ve araç trafiğinin rahatlamasını sağlayacak olan bu çalışmaların titizlikle devam etmesi ve 2012 yılı sonu itibarı ile tamamının bitirilmesi talimatını verdi. Çevre düzenlemesine de büyük önem veren Lekesiz, ağaçların ve çiçeklerin, yılların emeği ile ortaya çıkan güzellikler olduğunu, ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.