Terör kökünden kazınmalı

MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül:

“Terör kökünden kazınmalı”

Belen ve Hakkâri Dağlıca’da yaşanan terör saldırısı sonucunda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, yaşanan terör olaylarının Türk Milletini derinden üzdüğünü dile getirdi.
Belen Mazıcak Deresi ve Hakkâri Dağlıca’da 8 şehit vermemizin ardından teröre lanetleyen Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Her şehit haberinde yüreğimiz dağlanıyor. Bu güne kadar saldırılarda birçok şehit verdik. Analarımızın gözyaşı dinmiyor. Kürt meselesi adı verilen bir konuda AKP ve BDP olaya balıklama atlayarak ne kadar bir birlerine bağlı olduklarını gösterdiler. Bu konu da hükümetin artık tüm gücünü seferber ederek PKK sorununu ortadan kaldırmaları lazım. Bu güne kadar analar ağlamasın diyerek terör sorununu çözmek için çalışanlar anaları ağlatmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Bu konuda artık Türkiye üzerine düşen görevi yerine getirmelidir” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.