EĞİTİME ANLAMLI KATKI!

‘Muazzez-İsmail Çam İlköğretim Okulu’na geçtiğimiz yıl 6 derslik yaptıran hayırsever işadamı İsmail Çam, bu yıl da yine 6 derslikli olarak ikinci katı yaptıracak.

EĞİTİME ANLAMLI KATKI!
EĞİTİME ANLAMLI KATKI!
Hatay’da eğitime hizmet yarışı kapsamında hayırsever işadamı İsmail Çam tarafından, İskenderun’a bağlı Hacıahmetli köyünde yaptırılacak olan 6 dersliğin protokolü imzalandı.
Köyde bulunan ‘Muazzez-İsmail Çam İlköğretim Okulu’na geçtiğimiz yıl 6 derslik yaptıran hayırsever işadamı, bu yıl da yine 6 derslikli olarak ikinci katı yaptıracak. Valilik Makamında düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, eğitime hizmetin verdiği mutluluğun ve keyfin alışkanlık yaptığını vurguladı.
Lekesiz, ‘İki buçuk yıl önce İsmail Çam’ın yaptırdığı İlköğretim Okulu’nun açılışını birlikte yapmıştık, bayram havasında geçmişti. O gün açılıştan aldığı keyfi, lezzeti, gıdayı unutmadığından bu bağımlılığın muhataplarından birisi haline geldi. Doğduğu büyüdüğü memleketine hizmet etmek için yeni bir 6 derslik ilave yacak. Ülkemizin, ilimizin, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın geleceğine, güçlerine güç katıyorsunuz. Eğitime verdiğiniz bu anlamlı katkıdan dolayı size ve ailenize teşekkür ederim’ diye konuştu. İskenderun Kaymakam Vekili Mehmet Öz ise, eğitim adına yaptığı katkılardan dolayı hayırsever işadamına teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de, okul hakkında bilgi verdi.
Hayırsever işadamı İsmail Çam da, ‘Yeni eğitim sisteminden doğan derslik ihtiyacını karşılamak üzere Sayın Başbakanımızın işadamlarına yapmış olduğu ‘Okul Yaptırın’ çağrısına uyarak daha önce yaptırmış olduğum okula ek derslik yaptıracağım. Bundan dolayı da son derece mutluyum’ dedi.
Daha sonra okulun protokolü taraflar arasında imzalandı. Yeni derslikler 2012-2013 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek.

Önceki İçerikFutbol bir kente çok şey kazandırır
Sonraki İçerikTARIM MÜDÜRÜ ZABUN’DAN VALİ LEKESİZ’E VEDA ZİYARETİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.