Etik Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Etik Hukuk ve Danışmanlık Bürosu düzenlenen bir kokteyle hizmete girdi. İlçemiz, Mareşal Çakmak Caddesi Dağlı 2 İşhanı Kat:2 ,Daire:2’de hizmete giren hukuk bürosu, mesleğini iki yıldır İstanbul’da yürüten Av. Gizem Elmaca ile meslektaşı Av. Ebru Sevim tarafından oluşturuldu. Etik Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nda düzenlenen kokteyle, Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz, yönetim kurulu üyesi Selma Yılmaz, Sevim ve Elmaca Ailelerinin yakınları, bazı avukatlar ve diğer konuklar katıldılar.
Etik Hukuk ve Danışmanlık Bürosu
Büronun hizmete girmesiyle ilgili olarak bilgi veren Av. Gizem Elmaca “ 2 yıldır İstanbul’ da avukatlık yapmaktaydım. Memleketime hizmet vermek amacıyla İskenderun’a döndüm. Hukukun ve adaletin genç avukatlara ihtiyacı var. Avukatsız adalet, ayarı bozuk bir teraziye benzer. Ancak hukuk sadece uyuşmazlıklar çıkınca başvurulması gereken bir kurum değildir. Kanunlara ve kurallara uygun yaşarsak, uyuşmazlıklar asgari seviyeye iner. Danışmanlık hizmeti de vererek biz bunu sağlamaya çalışacağız. Bizim hedefimiz kanunları etik bir şekilde uygulayarak ve sürekli değişen adalet sistemini takip ederek vatandaşa yararlı olmaya çalışmaktır. Bunu sağlarsak hedefimize ulaşmış olacağız” diye konuştu.
Av. Ebru Sevim ise “Hedefimiz hukuk büromuzun adına yakışır şeklide mesleğimizi icra etmektir. Müvekkiller, bazı dosyaların uzun süre çözüme kavuşmadığı durumlarda çoğu zaman hakkından feragat etmeyi bile düşünüyor. Bizim amacımız müvekkillerimizin sorunlarını en kısa zamanda çözmektir. Bunun gayretinde olacağız ve başaracağız” diye konuştu.
Öte yandan Şahap ve Selma Yılmaz’da Av. Gizem Elmaca ile Av. Ebru Sevim’e hayırlı olsun dilekleriyle, birlikte başarı dilediler. Sohbet ortamında geçen kokteylin ardından konuklar her iki avukata iyi temennilerde bulundular.

Önceki İçerikİ.D.Ç Spor Stat Müdürü R.Ç. gözaltında!
Sonraki İçerikİş yapan, hata da yapar!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.