Yapılan saldırıların hiç biri kabul edilemez

CHP Hatay MV Av Mevlüt DUDU
Hakkari ve Belen’de askerimize yönelik hain saldırıları kınadı.
Hemen her gün bir yenisi yaşanan ve her seferinde ailelere ve vatana ateş gibi düşen şehit haberlerinin hiçbir açıklaması yoktur. Yapılan saldırıların hiç biri kabul edilemez. Güvenlik güçlerimiz; askerlerimiz ve polislerimiz vatanımızı canlarını hiçe sayarak korumaya devam ediyor.
Ülkemiz, alçak saldırılar karşısında yılmayacak, mücadele etmeye devam edecektir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmayı hedef alan bu hain saldırıları lanetliyorum.
Hatay Belen’de şehit olan 1, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakolu’na yapılan saldırıda şehit olan 8 askerimiz hepimizi yine yasa boğdu.
Ülkemizin birliğini, beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korurken Şehit olan evlatlarımıza, Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve tüm halkımıza sabır ve başsağlığı diliyorum.
Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyor, terör olaylarını tekrar lanetliyorum.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.