Halkımız hep dik durdu

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, Hakkâri ve Belen’de meydana gelen terör saldırıları nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, “Terörün böyle kalleş tarafı var.
Halkımız hep dik durdu
Ne zaman nerede nasıl çıkacağını bilemiyorsunuz. Türkiye yıllardan beri böyle bir meseleyle mücadele ediyor. Mühim olan halkımızın moralini yüksek tutmasıdır” dedi ve ekledi: “Terörün en büyük amacı moral ve hayal kırıklığı oluşturmak insanların sinmesini pusmasını sağlamaktır. Ama bu ülke halkıyla birlikte bu mesele karşısında hep dik durdu ve dik duracaktır. Bu acılar son acılarımız olsa keşke. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşmakta muvaffak olamayacaklardır. Hainler bilmelidir ki, vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşacaklardır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Unutulmamalıdır ki, terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır. Bu hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Olay sonrası şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailesine, tüm Türk Silahlı Kuvvetlerine, milletimize başsağlığı ve sabır, yaralananlara da acil şifalar diliyorum.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.