Hatay’da görev yapan basketbol hakemleri

HAKEMLER FELEKTEN BİR GECE ÇALDILAR

Hatay’da görev yapan basketbol hakemleri sezon sonu dayanışma yemeğinde bir araya geldiler. Hatay Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Harbiye Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen dayanışma yemeğine, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal ve il temsilciliği yönetim kurulu üyeleri ile basketbol hakemleri katıldı. Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal gecede yaptığı konuşmada, il temsilciliği olarak yoğun ve yorucu bir sezonu iyisi ve kötüsü ile geride bıraktıklarını ifade ederek, “basketbol branşının hızla geliştiği şehrimizde ekip arkadaşlarım ile birlikte çok çalıştık. Bir çok organizasyonu arka arkaya gerçekleştirdik ve bu turnuvaları başarı ile sonuçlandırdık. Bize destek olan ve bu başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezon da yine çok çalışacağız ve hem teknik ekibimizle hem hakemlerimizle daha büyük başarılara imza atacağız ve basketbolu zirveye taşıyacağız” dedi.
Bu arada, İl Temsilcisi Banu Mursal, bu zorlu ve yorucu sezonda kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman yanında olarak destek veren eşi Hüseyin Mursal’a teşekkür etti.
Hatay’da görev yapan basketbol hakemleri
Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen sezon sonu dayanışma yemeğinde hakemler gönüllerince eğlenme imkanı buldular. Felekten bir gece çalan basketbol hakemleri gecenin geç saatlerine kadar dans ederek, oyunlar oynayarak ve halay çekerek gönüllerince eğlendiler ve dayanışma yemeğinin tadını çıkardılar. Hakem gecesi muhteşem bir eğlenceye sahne oldu ve basketbol hakemleri dayanışmanın güzel bir örneğini sergilediler.
Gece de sahne alan Meto’da şarkıları ile geceye renk kattı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.