Büyük bir facia önlendi

İskenderun’a bağlı Denizciler Beldesi’nde Balıkçılar az kalsın trenin altında kalıyorlardı. Olay dün öğle saatlerinde Denizciler Beldesi’nde Kınalı Cami’in alt kısmında meydana geldi.
Büyük bir facia önlendi
31 UP 898 plakalı araç ile üç kişi deniz kenarında bulunan balıkçı teknelerinin yanına gitmek üzere yol aldılar. Bu sırada rayların üzerinden geçmek isterken araç tam rayların üzerinde kaldı. Tüm uğraşlar sonuç vermedi. Araç ise rayların tam ortasında kaldı. Aracın içerisindekiler ise durumu acilen polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri ise, durumu tekrar haber merkezine bildirerek İskenderun ve Adana istikametinden gelen tren seferlerinin durdurulmasını istedi. Acilen tren garıyla irtibata giren polis, olası bir faciayı önlerken rayların üzerinde kalan araç ise İskenderun itfaiye ekipleri, polisler ve vatandaşlar tarafından yoğun bir çalışma neticesinde kurtarıldı. Kimsenin burnunun bile kanamadan aracın kurtarılması ve o anda da trenin bölgeden geçmemesi büyük bir faciayı önlemiş oldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.