Hüzün ve coşku bir arada

İskenderun 5 Temmuz İlköğretim Okulu 8/A sınıfı öğrencileri, düzenlenen geceyle mezun olmanın mutluluğunu yaşarken, okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılmanın da hüznünü yaşadılar.
3 M Garden Club’ta düzenlenen mezuniyet gecesine 5 Temmuz İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Türkoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Hüzün ve coşku bir arada
8 yıl birlikte okudukları okuldan, aynı sıraları paylaşan arkadaşlarından ve kendilerini okutup bu günlere getiren öğretmenlerinde ayrılacak olmanın üzüntüsü yaşayan 5 Temmuz İlköğretim Okulu 8/A sınıfı öğrencileri, yeni bir başlangıç olan lise hayatına atılacak olmanın da heyecanı içerisindeydiler. Gecede kız öğrenciler güzellikleri ve zarafetleriyle, erkek öğrenciler ise şıklıklarıyla tüm dikkatleri üzerlerinde topladılar. Toplu halde müzik eşliğinde piste çıkan öğrencilerin mutlu günlerinde aileleri de yalnız bırakmayarak onların bu özel gününe ortak oldular. Bu arada Erenler Demir-Çelik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selahattin Eren’in kızı Şeyma Eren’de mezun olmanın mutluluğunu geceye katılan annesi, babası ve kardeşleriyle paylaştı. Mezuniyet töreninde konuşan 8/A sınıfı ortaöğretim öğretmeni Ali Metin Sarıkaya, öğrencilerden ayrılacak olmanın hüznünü, fakat lise hayatına başlayacak olmanın da mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Zaman zaman kırgınlıklar olduğunu ifade eden Sarıkaya, öğrenci öğretmen ilişkilerinden her zaman bunun olacağını kaydederken, tüm öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diledi. Öğrencilerin ilkokul öğretmeni Ahmet Cebeci ise, oldukça duygulandığı gecede öğrencilerinden ayrılmanın üzüntüsünü yaşayanların başında geldi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde erkek öğrenciler anneleriyle, kız öğrenciler ise babalarıyla dans ederek geceye ayrı bir renk kattılar. Her bir öğrencinin ışıl ışıl parladığı mezuniyet töreninde daha sonra başta öğrenciler olmak üzere tüm veliler ve öğretmenler bol bol oynayarak bu anlamlı gecenin hazzını yaşadılar.

Önceki İçerikOldu mu şimdi?!
Sonraki İçerikÖğretmenlere telekonferansla eğitim
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.