Hayalleriniz Armet Mimarlık’la Gerçek Olsun

Mimar Gül Melek Akar ile İç Mimar Çağrı Aytaş’ın hayallerinizi gerçekleştirmek üzere Show Room’da oluşturdukları konsept, açılış kokteyline katılan herkesten tam not aldı..

Hayalleriniz Armet Mimarlık’la Gerçek Olsun..
Hayalleriniz Armet Mimarlık’la Gerçek Olsun
İskenderun Körfezi’nde her geçen yıl artan yatırımlar ve büyüyen ekonomiye paralel olarak ihtiyaçları gözeterek açılan işyerlerinde artış gözleniyor.
Özellikle Dünya markalarına daha kolay ulaşmayı amaçlayan Armet Mimarlık, İskenderun Sahil Şeridi Belediye Sosyal Tesisleri (Eski Doğan Gazinosu) karşısında Dünyaca ünlü markaları İskenderunlularla buluşturmak için hizmete girdi. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, CHP Hatay eski Milletvekili Aziz Yazar ile Eczacıbaşı İnşaat Grubu Satış Direktörü Eser Ersoy’un açılışını birlikte yaptıkları Armet Mimarlık’ın Show Room’u hayranlıkla izlendi. Açılış kokteyline ayrıca; Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, İTSO Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu, KİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Aslan, Mimarlar Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Koray Tanın ve daha çok sayıda işadamı ve siyasetçi katıldı.
Açılışta davetlilere hoş vakit geçirmelerini sağlayan Trio Vale, Akordion’da Cemil, Çello’da Eren ile Gitar’da Metin, yaptıkları müzikle herkesi büyülediler.
İntema Mutfak, Villery & Boch, Burgbad, Vitra, Artema gibi dünya markalarının yanısıra, ithal duvar kağıtları, doğal taş ve ahşap parke aksesuarlarının yer aldığı Armet Mimarlık, aynı zamanda mimari, iç mimari, restorasyon, 3 boyut ve maket hizmetleri verecek..
Armet Mimarlık’tan yapılan açıklamada şöyle denildi: Gelişen ve büyüyen İskenderun Körfezi’nde, sınırsız ihtiyaç kalemleri arasında şüphesiz ki, şık, kaliteli ve görselliğe önem verilmiş yapılar yer almakta..
Artan talep ve gelişen ekonomiye paralel olarak da, Armet Mimarlık’ı hizmete açmak ihtiyacını hissettik.
Armet Mimarlık bünyesinde; İntema Mutfak, Villery & Boch, Burgbad, Vitra, Artema gibi dünya markalarının yanısıra, ithal duvar kağıtları, doğal taş ve ahşap parke aksesuarları yer alacak..
Armet Mimarlık, aynı zamanda; mimari, iç mimari, restorasyon, 3 boyut ve maket hizmetleri verecek..
Mimar Gül Melek Akar ile İç Mimar Çağrı Aytaş’ın hayallerinizi gerçekleştirmek üzere Show Room’da oluşturdukları konsept, evlerinizin bütününü hayallerinizle buluşturacak özelliklerde tasarlandı.

Önceki İçerikÖğretmenlere telekonferansla eğitim
Sonraki İçerikİskenderunspor’a maddi manevi destek olmamız lazım
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.