Bu gençler firmaların gücüne güç katacak

Özel Bil Körfez Dershanesi, deneyimli yönetici kadroları ve kaliteli öğretim kadrosuyla bölgemizdeki firmalarımıza nitelikli ve tam donanımlı gençler yetiştiriyor.

Bu gençler firmaların gücüne güç katacak
Bu gençler firmaların gücüne güç katacak

İŞ-KUR’un düzenlemiş olduğu meslek edindirme kursları özellikle gençlerimizin geleceğini şekillendirme konusunda önemli bir görev üstleniyor. İskenderun’un seçkin kurumlarından Özel Bil Körfez Körfez Dershanesi de bu konuda kentimizde adeta lokomotif görevi görüyor. Özel Bil Körfez Dershanesi’nin deneyimli ve dinamik yöneticileri ve bilgi, birikimi yüksek eğitim öğretim kadrosu, gençlerimize ithalat ihracat kursu, kasiyer, bilgisayar ağ sistemleri ve satınalma görevlisi olmak üzere çeşitli dallarda kalitesi yüksek eğitimleriyle donanımlı bireyler yetiştiriyor. Bu kurslardan biri olan İthalat ihracat alanında eğitim gören gençler, kurdukları hayali firma ve işyerlerini aldıkları eğitimle şekillendirerek sunumlarıyla ne kadar başarılı olduklarını gözler önüne seriyorlar.
İşte bu konuda özverili bir şekilde araştırma içine giren, filtre sektöründe yaptığı çalışmaları bir sunum şeklinde Özel Bil Körfez Dershanesi yönetici, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarına sunan Selin Varan, tüm takdirleri topladı. Hayali olarak kurduğu ve Varan Filtre adını verdiği firmasını yaptığı derin araştırmalarla tam donanımlı ve geleceğe güvenle bakabilecek bir firma haline getiren Selin Varan, sinevizyon eşliğinde sunumuyla arkadaşlarını bu sektör hakkında bilgilendirdi. Aldıkları eğitimi projelerle pekiştiren öğrenciler nitelikli eleman olma konusunda da bölgedeki firmalarımıza mesaj verdiler.
Düzenlenen bu kurslar hakkında bilgi veren Özel Bil Körfez Dershanesi İthalat İhracat Sınıfı öğretmeni Burcu Ekmekçi, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim aldığını ifade etti. İŞ-KUR öğrencilerinin gelecekle ilgili mesleklerini seçtiklerinin kaydeden Ekmekçi, “Dershanemizde ithalat ihracat kursunun yanı sıra kasiyer, bilgisayar ağ sistemleri ve satınalma kursları da veriliyor. İthalat ihracat öğrencileri aldıkları eğitimlerini kendi bilgi ve becerileriyle pekiştiriyorlar. Onların büyük istek ve özenle yapmış oldukları bu çalışmalar hem bize, hem de dershane yöneticilerimize büyük mutluluk veriyor. İşverenlere kaliteli, nitelikli elemanların yetiştirildiği bu kursta gençlerimizi işverenlerin istihdam etmesi durumunda sigortanın işverene düşen kısmı devlet tarafından karşılanıyor” dedi. Konuşmasının sonunda işverenlere seslenen Özel Bil Körfez Dershanesi İthalat İhracat Bölümü Öğretmeni Burcu Ekmekçi, “Bu nitelikli elemanları biz gördük. Sizlerinde işyerlerinize alarak deneyimlerini görmenizi istiyoruz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.