Beşiktaş’ta Samet Aybaba dönemi!

İskenderunspor’un Türk futboluna kazındırdığı Beşiktaş’ın kaptanı ve eski teknik patronu Samet Aybaba iki yıl opsiyonlu, 4 yıllık sözleşmeye imza atarak tekrar Karakartal’ın dümenine geçti.
Beşiktaş yönetimi Teknik Adam Samet Aybaba ile 2 yıl opsiyonlu 4 yıllığına sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.
Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen teknik direktör meselesi nihayet son buldu. Siyah beyazlıların yeni teknik direktörü Samet Aybaba oldu. Yıllardır Beşiktaş Spor kulübünde forma giyen ve Başarılı Teknik adam Samet Aybaba, merakla beklenen imzayı Kulüp Başkanı Fikret Orman nezaretinde attı.
Beşiktaş’ta Samet Aybaba dönemi!
Geçen yıl kötü ve şansız bir sezon geçiren Beşiktaş spor kulübü teknik direktör arayışlarını Rıza Çalımbay, Mustafa Denizli gibi isimlerle sürdürürken, Siyah Beyazlı yönetim son anda rotayı Samet Aybaba’ya çevirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler bir araya gelerek yeni sezonda takımın başına eski futbolcusu ve teknik adamı Samet Aybaba ile her konuda anlaştı. Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurlu üyeleri prensipte anlaştıkları Samet Aybaba’nın teknik direktörlük görevine getirildiği belirtildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.