TÜRK MALI MAGMA HATAY’DA

%100 Türk Malı olarak üretim yapan Türkiye’nin lider kaynak elektrodları ve kaynak makineleri üreticisi Oerlikon A.Ş., yıllardır düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “Magma Şehrimizde!” tanıtım günü etkinliklerinin devamını, 7 Haziran Perşembe günü Hatay Diktaş Ticaret’te yaptı.
TÜRK MALI MAGMA HATAY’DA
Tanıtım günü etkinliğimize Hatay’ın çeşitli ilçelerinden gelerek yoğun ilgi gösteren kaynak ustalarımız ile bir araya geldik. Oerlikon’un %100 Türk Malı ürünü Magmaweld, işinin ehli kaynak ustalarınca büyük beğeni toplamakta ve piyasada en çok tercih edilen ürün olmanın gururunu yaşamaktadır.
Oerlikon G.Doğu Bölgesi Satış Şefi Muzaffer Dandik ve Tanıtım Temsilcisi Bahadır Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşen tanıtım gününde, kaynak ustalarının dertleri dinlenerek onlara çözümler sunmaya ve yeni gelişen kaynak teknolojileri hakkında bilgiler verilmeye çalışıldı. Ayrıca endüstri meslek liselerinden gelen öğrencilere kaynak eğitimi verilerek çoğu öğrencinin ilk kez kaynak ile tanışmasını sağlandı. Misafirlere ikramların yanı sıra, çeşitli promosyon ürünleri de verildi.

Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak toplam 100 tanıtım gününde 100 kaynak makinesi hediye edecek olan Oerlikon, Hatay tanıtım günü etkinliğinde Çelik Çatı’dan Ali Osman Çelik’e kaynak makinesi hediye etti.

Önceki İçerikPusula Gazetesi ödül yağdırdı
Sonraki İçerikKarne dağıtımında hüzün sevinç bir arada yaşandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.