İskenderun Güney Akademi Kulübü

Başarılarını velilerle paylaşıyorlar

İskenderun Güney Akademi Kulübü tarafından düzenlenen toplantına ilgi oldukça yoğundu.
Güney Eğitim Vakfı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Güney Akademi Basketbol Kulübü Başkanı Nebil Özdemir, veliler ve teknik ekip katıldı.
İskenderun Güney Akademi Kulübü
İlk kez bölgede böyle düzenli ve programlı bir kulübün olduğunu göstermek amacı ile velilerle bir araya gelmek istediklerini belirten Güney Akademi Kulübü Başkanı Nebil Özdemir, kulübün 4. yılında nereye geldiğine dikkat çekti.
Çok zor şartlarda kurulan ve bir o kadar da zor şartlarda çalışma yaptıklarını belirten Başkan Özdemir, “Şu anda tüm bölgede gerçekten çok önemli bir yerdeyiz. Bu konuda siz velilerin de sporcularımızın da ciddi destekleri var. Bu toplantıyı yapmamızın esas sebepleri sizlerle tanışmak ve çocuklarınızın nerede eğitim aldığını nasıl basketbol oynadığını, kimlere teslim edildiğini göstermek olduğunu belirtti.
Kulübün yaptığı faaliyetler sinevizyon eşliğinde davetlilere sunuldu. Toplantıda konuşan Güney Akademi Kulübü Antrenörü Ümit Özmen ise, özellikle küçük yaşlardaki çocuklarda basketbol ve genel anlamda spor bilincini uyandırmanın öneminden bahsetti. Özmen, “Gerçekten hayatta herkesle uğraşmak çok zor. Özellikle minik çocuklarla uğraşmayı kimse istemez. Ama ben onlara her şeyi yeniden öğrettiğim için çok mutluyum. Benim her zaman hayatımda çocuk sevgisi var” diye konuştu. Konuşmaların ardından kulübe destek olan kurum ve kuruluşlara plaket takdim edildi.

Önceki İçerikCumhuriyet Anadolu Lisesi mezunlarını uğurladı
Sonraki İçerikBurası Sorviver Adası değil, Üçgüllük!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.