Hem suçlular, hem güçlüler

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş şube ekipleri, dolandırıcılara göz açtırmıyor. Daha önce birçok vatandaşa, ‘Terör örgütü hesabınızı kullanıyor. Kredi kartınızı kullanıyorlar. Hesabınızı kontrol etmek durumundayız’ diyerek dolandırma yöntemine giden bir şebeke üyesi polis tarafından gözaltına alındı. Daha önce de polis tarafından gözaltına alınan G.S. adlı bayan bir kez daha yakayı ele verdi.
Dolandırıcılık suretiyle vatandaşların paralarını aldıkları iddia edilen G.S., İskenderun’daki bankadan paraları çekerken güvenlik kamerasına yakalandı.
Hem suçlular, hem güçlüler
Polisin hassas çalışmaları neticesinde çözülen olayla ilgili çalışmalar başladı.
Asayiş büro amirliği ekiplerince sorgulanan bayan daha sonra adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarını karşısında gören bayan tişörtüyle yüzünü gizlemeye çalışırken bir yandan da kendilerinin görüntüleyen basın mensuplarına hakaret yağdırmaya başladı. Öte yandan bazı basın mensupları da G.S’nin yakınları tarafından saldırıya uğradı. Emniyet Müdürlüğü önünde çekim yapılmamasını isteyen basın mensuplarına saldıran şahıs emniyet ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Emniyetten çıkan basın mensubunu takip eden G.S’nin yakını ise hırsını basın mensubundan çıkartmak ve çekilen görüntüleri almak için kameramanın üzerine saldırdı.
Bunun üzerine ise asayiş şube ekipleri duruma el koyarak şahsı gözaltına aldılar.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.