Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunlarını uğurladı

İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin mezuniyet ve kep töreni okul bahçesinde gerçekleşti. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, şube müdürleri Fahrettin Çelik, Yaşar Düzen, Okul Aile Birliği üyeleri, veli öğretmen ve mezun olan öğrenciler katıldı. Tören, Okul Müdürü Nurettin Asil’in konuşmasıyla başladı. Müdür Asil, özellikle öğrencilerin gidecekleri kurumlarda İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunu bir birey olarak gideceklerini ve orada tüm okul değerlerini de yanlarında götürmelerini ve o şekilde davranışlarına yön vermelerinin önemini vurgulayarak gelecekteki hayatlarında başarı ve mutluluklar diledi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise, anasınıfında başlayan ve bu zamana kadar gelen meşakkatli sürecin ardından öğrencilerin kendilerinin ve bizler için çok daha önemli bir sürecin hemen başında bulunmakta olduklarını belirtti.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunlarını uğurladı
Bayrak ve okul flaması devir tesliminden sonra, okul birincisi Gözde Karaman, kütüğe ismini çaktı. Ardından okul birincisi Gözde Karaman’a belge ve ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu takdim etti. Okul ikincisi olan Merve Aydınalp ve üçüncü olan Sera Bilir’e ise milli eğitim şube müdürleri başarı ve mezuniyet belgelerini verdi.

Önceki İçerikHem suçlular, hem güçlüler
Sonraki İçerikİskenderun Güney Akademi Kulübü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.