Elektrik parası çok geliyor!

Klimaları ‘Elektrik parası çok geliyor’ iddiasıyla açmayan Mustafa Yazıcı Kültür Konservatuarı yetkili ve idarecileri Sağlık Meslek Lisesi’nin mezuniyet törenine gölge düşürdü
Rezalet!
Elektrik parası çok geliyor!
İskenderun Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin 2011-2012 mezuniyet töreni, Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine İskenderun Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Bülent Keske, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Yıldızber, veliler, okul aile birliği üyeleri ve diğer konuklar katıldılar. Tören öncesinde ise Yazıcı Kültür Konservatuarı’nda bulunan davetliler klima şokuyla karşılaştılar. Hayırsever iş adamı tarafından yaptırılarak MKÜ’ye devredilen salonda, klimaların çalışmamasına tüm veliler tepki gösterdi. Yapılan tüm etkinliklerin parasını alan Yazıcı Kültür Merkezi idaresinin bazı etkinliklerde elektriklerin fazla geldiğini iddia ederek klimaları çalıştırmadıkları öne sürüldü. Bunun üzerine salondaki davetliler kendi imkânlarıyla serinlemeye çalışırken ortaya çıkan manzara ise tam anlamıyla rezaleti andırdı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, mezun olan öğrencilerin tek sıra halinde sahnedeki yerlerini almasıyla sürdü. Mezunlar ve halen okulda öğrenimlerini sürdüren öğrenciler adına yapılan konuşmalardan sonra Okul Müdürü Bülent Kekse, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi ve bazı tavsiyelerde bulundu. Meslek andının da topluca gerçekleştirildiği tören sırasında okul flamasının devir teslimi de yapıldı. Okul birincisi ile diğer derece yapanlara başarı belgeleri ve hediyeleri Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ve diğer konuklar tarafından verildi. Törende ayrıca okula yararlı hizmetleri olan Okul Aile Birliği eski Başkanı Zübeyde Fırat eşi Uğur Fırat’la birlikte sahneye davet edildi ve Zübeyde Fırat’a teşekkür plaketi sunuldu. Fırat Ailesi plaketle birlikte Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun olan kızları Adeviye Fırat’ın mezuniyet sevinciyle çifte mutluluk yaşadılar. Sağlık Lisesi’nin mevcut Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Yıldızber’e de teşekkür plaketi takdim edilirken, mezuniyet töreni keplerin havaya fırlatılmasıyla coşkulu bir havaya büründü. Törende Körfez Musiki Derneği mini bir THM konseri de verdi. Mezun olan öğrencilerin veda slaytı ve halk oyunları ve son olarak roman oyunları izleyenlerden alkış aldı. Öte yandan tören boyunca konservatuarın yeterince çalışmayan kliması konuklara zor anlar yaşattı, bir öğrenci sahnede sıcaktan bayıldı.

Önceki İçerikİskenderun İskelesi tamam!
Sonraki İçerikBedii Sabuncu vefat etti!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.