Dayanışma yemeğinde buluştular

5 Temmuz İlköğretim Okul Aile Birliği üyeleri arasında düzenlenen yemekte adeta birlik beraberlik ve dayanışma örneği sergilendi. Toyota İsa Taş Plaza da gerçekleştirilen yemekli dayanışma etkinliğinde 5 Temmuz İlköğretim Okulunun aile birliği üyeleri ve velileri gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Gerçekleştirilen dayanışma yemeğinde konuşan 5 Temmuz İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Selda Keskin, “Okul olarak etkinliklerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor.

Dayanışma yemeğinde buluştular

Geçtiğimiz günlerde kardeş okul projesi kapsamında öğrencilere gerek okul araç ve gereçleri gerekse imkanlarımız ölçüsünde maddi desteklerimiz oldu. Okul bahçemizde de düzenlediğimiz kermeslerden elde edilen gelirle maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize desteklerimiz oluyor. Amacımız okulumuz öğrencilerine, okula ve diğer kardeş okuldaki öğrencilerimize de bir nebze yardımlarımız olabiliyorsa ne mutlu bize. Bu gün burada velilerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde okulumuz velileri de birbirleri ile tanışma ve kaynaşma imkanı buluyorlar” dedi. Dayanışma yemeğine 5 Temmuz İlköğretim Okul Aile Birliği başkanı Selda Keskin, derneğin yönetim kurulu üyeleri Gülnur Ulaşlı, Cemile Yeter, Sibel Uygun, Nevin Çekiç’in yanı sıra veli gönüllüsü Semira Harbali ve veliler katıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.