AK Parti’nin omzunda büyük yükümlülükler var

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu Siyaset Akademisi’nin bu ayki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE’den sorumlu Genel Başkanı Reha Denemeç oldu

“AK Parti’nin omzunda büyük yükümlülükler var”

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu Siyaset Akademisi’nin bu ayki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE’den sorumlu Genel Başkanı Reha Denemeç oldu. Denemeç, siyasetteki bilgi ve deneyimlerini partililerle paylaştı.

AK Parti’nin omzunda büyük yükümlülükler var

İskenderun Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ‘Lider Türkiye III’ konulu Siyaset Akademisi’ne AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Siyaset Akademisi’nde konuşan AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Reha Denemeç, siyaset akademilerinin asıl amacının siyasette kaliteyi yükseltmek olduğunu kaydetti. AK Parti’nin 2002 yılından bu yana kat ettiği mesafeyi katılımcılara aktaran Denemeç, partilerinin bir dünya markası olduğunu belirterek, “Bu partinin omuzlarında büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Ülkemizi izliyorlar ve ne yaptığımıza bakıyorlar. Bizden beklentisi olan kitleler var. Onların isteklerine cevap verecek sorumlulukta işler yapmalıyız. 2002 genel seçimlerinin ardından AK Parti’nin, parlamentoda 363 milletvekili vardı. 363 kişiden bu dönem Meclis’te 75 kişi var. Parti tüzüğüne göre Meclis’te üç dönemini dolduranlar yerini yeni isimlere bırakacak. Aslında böyle bir tüzük değişikliği, böyle bir tüzük maddesi olmadan bile AK Parti’de kan değişimi yaşanıyor. Bu değişim de bize dinamizm kazandırıyor. Siyasette genç arkadaşlara yer açıyoruz” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Reha Denemeç, akademiye katılanlara geçmişten günümüz dünya üzerinde gelişen ekonomik ve siyasi yapılanmaları ve 1453 yılında İstanbul’un Fethi ile başlayan dönemden bu yana ülkemizdeki gelişmelerle ilgili bilgiler aktardı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.