Özel İkem Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Özel İkem Koleji, 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılı son sınıf öğrencilerini düzenlediği mezuniyet töreniyle hayata uğurladı. Törende duygu, hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

Özel İkem Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Özel İkem Koleji okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Kraağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, milli eğitim şube müdürleri, Özel İkem Kurucusu Levent Yılmaz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, eşi Gülay Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın eşi Sibel Tosyalı, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tören, öğrencilerin alana çıkmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Özel İkem Lisesi Müdiresi Emine Çirkin, bu mezuniyet töreniyle mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadıklarını söyledi. Çirkin, gözleri ışıl ışıl parlayan bu öğrencilerin ileride başarılı çalışmalarla ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaklarını, bunun da kendileri açısından övünç kaynağı olduğunu ifade etti. Çirkin’in yapmış olduğu konuşmanın ardından mezun olan tüm öğrenciler tarafından Özel İkem andı okundu. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, milli eğitim şube müdürleri, Özel İkem Kurucusu Levent Yılmaz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, okul müdürleri, öğretmenler ve konuklar tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı’nın kızı Tuba Tosyalı ile yine Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı’nın oğlu Selim Tosyalı, mezun olmanın mutluluğunu, gururunu ve aynı zamanda okullarından ayrılmanın hüznünü yaşadılar. Tuba Tosyalı’ya mezuniyet belgesini amcası Fatih Tosyalı takdim ederken, Selim Tosyalı ise mezuniyet belgesini öğretmeninin elinden aldı. Belge takdiminin ardından Özel İkem Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Kaptanoğlu’nun sunumuyla öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar. Törenin ardından öğrenciler birbirlerine sarılarak bu anın heyecanını yaşarlarken, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Önceki İçerikBaşarılı öğrenci yetiştirmek özel projelerden geçiyor
Sonraki İçerikTosyalı Holding standı ziyaretçi akınına uğruyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.