MEDENİYETLER KOROSU BİR KEZ DAHA BÜYÜLEDİ

Hatay’ın sahip olduğu değerleri tüm dünya ile paylaşmak ve Hatay’ın bilinirliğini, tanınırlığını artırmak amacıyla valiliğin organizasyonunda Hatay Birlik Vakfı tarafından düzenlenen ‘Başkent’te Hatay Günleri’ kapsamında Medeniyetler Korosu bir konser verdi. TRT Arı Stüdyosu’nda 29 Mayıs 2012 Salı günü saat 18.30’da kokteyl ile başlayan program kapsamında Medeniyetler Korosu Üyesi Neyzen Nurettin Özkan’ın ney dinletisinin ardından ilimizin gururu Medeniyetler Korosu sahne aldı.
MEDENİYETLER KOROSU BİR KEZ DAHA BÜYÜLEDİ
Konseri, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, milletvekilleri, belediye başkanları, dini cemaat önderleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli büyük beğeni ile izledi.
Konser öncesinde konuklara ‘hoşgeldiniz’ konuşması yapan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ve muhteşem konseri dinledikten sonra sahneye teşrif ederek duygularını dile getiren diğer Sayın Protokol üyelerimiz, ilimizdeki sevgi, barış ve hoşgörü temasına vurgu yaparak, ilimizdeki bu sevgi atmosferine yaptığı katkılardan dolayı Medeniyetler Korosu üyelerine teşekkür ettiler. Daha sonra Şef Yılmaz Özfırat yönetiminde sahne alan koro, farklı dinlere ve kültürlere ait ilahileri ve türküleri hep bir ağızdan muhteşem bir güzellikte seslendirerek geceye renk kattı. Konser sonunda uzun süre ayakta alkışlanan koro adına, koro şefine çiçek takdim edildi.

Önceki İçerikALTUNÖZ’DEN VALİ LEKESİZ’E ZİYARET
Sonraki İçerikMKÜ ilk fizyoterapistlerini mezun etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.