Eroin Operasyonu’nda iki zanlı tutuklandı!

Hatay’da, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekiplerinin yürüttüğü istihbarı çalışmalar ile teknik ve fiziki takip sonucunda Dörtyol İlçesine bağlı Yeşilköy Beldesinde bir evin bahçesine bidon ve çuvallarda gömülü halde eroin bulunduğu bilgisine ulaşıldı.
Yapılan hazırlıkların ardından operasyon için düğmeye basan Hatay İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube ekipleri, Dörtyol İlçesine bağlı Yeşilköy Beldesinin Kırık Köprü Mahallesinde tespit edilen adrese operasyon düzenledi. Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı ile Hatay İl Emniyet Müdürlüğünün de destek verdiği operasyonda, tespit edilen evin bahçesinde gömülü, preslenmiş halde 114 kg. Eroin ile 28 kg. Afyon Sakızı ele geçirildi. Operasyonda Narkotik köpekleri de kullanıldı.
Eroin Operasyonu’nda  iki zanlı tutuklandı!
Olayla ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.S., F.S, H.A., F.A., S.S. ve H.S., Hatay İl Jandarma Komutanlığında yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan A.S. ile F.S tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 4 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili kaçan bir şahıs olduğu bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

PKK İLE BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR
Bu arada, geçtiğimiz günlerde yine Dörtyol ilçesine bağlı dağlık alanda arama tarama faaliyeti yapan askerlerle teröristler arasında çatışma çıkmış ve 1 binbaşı, 1 üsteğmen ile 1 teğmen şehit olmuştu. Bölgede yaşanan terör faaliyetleriyle; artan uyuşturucu trafiğinin bir bağlantısı olup olmadığı yönünde yetkililerin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.