ALTUNÖZ’DEN VALİ LEKESİZ’E ZİYARET

HAS PARTİ HATAY İL BAŞKANI
ALTUNÖZ’DEN VALİ LEKESİZ’E ZİYARET

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Has Parti Danışma Meclisi Üyesi ve Hatay İl Başkanı Besim Altunöz ile parti üyelerini makamında kabul etti.
ALTUNÖZ’DEN VALİ LEKESİZ’E ZİYARET
Kabulden dolayı Lekesiz’e teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi veren Altunöz, Hatay İl Başkanlığı’nda ilk defa siyaset yapan genç insanların yoğunlukta olduğunu, bunun da Hatay’a hizmet yarışına dinamizm kattığını söyledi. Vali Lekesiz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Siyasi partiler demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. Topluma ve ülkeye hizmet için vardır. Sizin de amacınız ilimize ve ülkeye hizmet etmektir, Valiliğimizin de amacı ilimize ve ülkeye hizmet etmektir. Bu anlamda tüm kurum ve kurulaşlarımızla, odalarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, özel sektörümüzle ve siyasi partilerimizle hep beraber elele vererek bu ili bize devredilenden çok daha iyi yerlere götürmek için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.