İskenderun ülkemizin en stratejik noktasından biri

‘İskenderun ülkemizin en stratejik noktasından biri’

Bu yıl ikincisi düzenlenen Başkentte Hatay Günleri, törenle başladı. 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Başkentte Hatay Günleri etkinliğinde, İskenderun Belediyesi de stant kurdu. Hatay’ın tarihsel, kültürel, sosyal, ekonomik ve turistik değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Başkentte Hatay Günleri etkinliğinde, İskenderun Belediyesi’nin kurduğu stant, fuarı gezenler tarafından yoğun ilgi gördü.
İskenderun ülkemizin en stratejik noktasından biri
İskenderun Belediyesi’nin stantını gezenlere, şehrimizi tanıtıcı broşür, CD ve dökümanlar verildi. Başkentte Hatay Günleri’nin açılışında yaptığı konuşmasında, teknolojinin hızla ilerlediğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, dünya nüfusunun sürekli arttığını belirtti. İskenderun’un her anlamda değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’un tarihi, doğası, denizi, yaylaları, sanayisi ve insanıyla muhteşem bir şehir olduğunu belirterek, “Bu güzellikleri yerinde görmek için sizleri İskenderun’a bekliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun’un, dünyanın ve ülkemizin en önemli stratejik noktalarından biri olduğunu söyledi. Belediye olarak herkese ve tüm mahallelere eşit hizmet götürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yaptığımız hizmetler ile İskenderun’u daha çağdaş, daha güzel, daha modern hale getiriyoruz” diye konuştu.
Bu tür etkinliklerin şehrimizin tanıtımında önemli katkısı olacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Törenin ardından, İskenderun Belediyesi’nin stantını gezen konuklar, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e çalışmalarında başarı diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.