İdçspor’un Gençlik aşısı

Kırmızı Lacivertli ekip’in 4x4x4 projesi meyvesini vermeye başladı

İDÇSPOR’UN GENÇLİK AŞISI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu ekiplerinden İskenderun Demir Çelik Spor yönetiminin 3 yıl önce planladığı ve 2 yıl önce start verdiği her yıl alt yapıdan 4 futbolcunun profesyonel kulübe kazandırma projesi meyvesini vermeye başladı. Kırmızı Lacivertli ekip, 2011-2012 sezonunda 8 genç futbolcudan 6’sına profesyonel imza attırarak, Türk sporuna kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

İdçspor’un Gençlik aşısı

6 KATEGORİDE MÜCADELE ETİTLER
Bekir Yardımcı, Mehmet Çetin, Bedi Cabbas, Oktay Esmer ile Zafer Öte’nin koordinatörlüğünde çalışmalarına ara vermeden devam eden İskenderun Demir Çelik Spor’un alt yapı futbol takımları 2011-2012 sezonunda 13-18 yaş arasında 6 kategoride başarılı bir sezon geçirdi. Bu takımlarda forma giyen futbolculardan 8 tanesi sezon öncesinde İskenderun Demir Çelik Spor’un Ankara Kızılca Hamam kampına dahil edildi. Transfer komitesinin belirlediği 8 futbolcudan Hamza Gür, Mehmet Akın Temel, Abdulkadir Yıldırım, Taha Uysal, Özgür Kaymaz ile Ömer Gür sezon öncesinde profesyonel imza attırılarak takımdaki yerlerini aldılar.

HAMZA GÜR GOLE DOYMUYOR
İskenderun Demir Çelik Spor’un alt yapısından yetişen ve sezon öncesi profesyonel imza attırılarak (A) takıma kazandırılan genç ve yetenekli futbolculardan Hamza Gür, gol yollarında bir hayli başarılı. U18 Akademi liginde de forma giyen Hamza Gür, oynadığı karşılaşmalarda attığı 25 golle spor otoritelerinin yakin takibine alındı. Spor Toto 2. Liginde mücadele eden profesyonel takım İskenderun Demir Çelik Spor’un da formasını giyen Hamza Gür, oynadığı karşılaşmalardan Pendikspor ile Çorumspor maçlarında 2 gol atıp, 3 de asist yaptı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.