İskenderun spor’a destek

Destek için jet hızıyla liste hazırlanacak

İskenderun spor’a destek olmak, gelecek kaygısını ortadan kaldırmak, üst liglerde olmasını sağlamak ve şu an bulunduğu mali sıkıntıdan kurtulmasına olanak sağlamak için kurum, kuruluş ve siyasi parti temsilcileri ikinci kez İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bir araya geldiler.

iskenderun spor
iskenderun spor

İTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Bülent Seküçoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Bedrettin Öz, Levent Hakkı Yılmaz, Çağrı Belibağlı, İTSO Genel Sekreteri H.İbrahim Kocadölü, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Spor kulüp Başkanı Sedat Uysal, İskenderun Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan Erten, CHP Grup Başkanvekili Kamil Turan, DP Grup Başkanvekili Alı Kılıç Çirkin, MHP Grup Başkanvekili Garip Şandır ile oluşan komisyon üyeleri değerlendirme toplantısı yaptı. Oluşturulan komisyon üyeleri“İskenderun spor için ve buradaki çalışmalar için İskenderun halkını çalışmalarımıza destek olmaya davet ediyoruz, İskenderun spor İskenderunlularındır” diyerek ortak mesaj verdiler.
Yapılan toplantıda ise yeni komisyon üyeleri kimlerle görüşüleceğinin listesini yaparak İskenderun spor’a destek verecek isimlerin hızla artmasını sağlayacakları bir liste hazırlayacaklar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.