Hatay Yaşam Gazetesi 4 yaşında

Hatay Yaşam Gazetesi 4. Yıldönümü Yelken Kulübü’nde görkemli bir geceyle kutladı. Geceye İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, çevre belde belediye başkanları, sanayici Osman Tufan, Sabit Eren, İGC Başkanı Şehmus Aslan, İsk. Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, çok sayıda iş adamı, bölge firmalarının üst düzey yöneticileri ve gazeteciler katıldılar.

Hatay Yaşam
Hatay Yaşam

Gecede bir konuşma yapan Hatay Yaşam Gazetesi Haber Müdürü Doğan Süslü “Hayat eşittir haber demektir. Hayat devam ettikçe bizlerin haber ve köşe yazıları devam edecek ve sizlerle birlikteliğimiz sürecektir. Hatay Yaşam kurulduğundan bu yana gazeteye emek veren daha sonra gazeteden ayrılan tüm emekçilere hizmetleri için teşekkür ediyorum. Hatay Yaşam Gazetesi olarak sıklıkla güncellenecek olan web sitemizle de siz okurlarımızla birlikte olacağız. Web sitemizle de bölgenin ve yörenin nabzını tutacağız. Bu geceye katılıp bizlere destek verdiğiniz için hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sevginiz, sevgimizdir, saygınız ise saygımızdır” diye konuştu. Gecenin son konuşmasını yapan Hatay Yaşam gazetesi imtiyaz sahibi Sadullah Aslan gece katılan ve çeşitli mazeretleri nedeniyle geceye katılamayan tüm konuklara ve geceye katkı sunan herkese teşekkür edip, anlamlı gecede hazır bulunan tüm konuklarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Aslan, ayrıca Hatay Yaşam Gazetesi’nin bundan sonra da yoluna devam edeceğini Konuşmaların ardından sonra bazı seçilmişlere, atanmışlara, işadamı ve sanayicilerle birlikte, mesleklerinden başarılı olan bazı konuklara Hatay Yaşam Gazetesi’nin 4. Yıldönümü anısına; ‘bölge ekonomisine katkıları, topluma yararlı hizmetleri ve sosyal sorumluluk projelerine katılımları dolayısıyla’ birer şükran plaketi takdim edildi. Plaket sunumu sonrası sahne alan ses sanatçısı Oktay Ertuğrul, bir birinden güzel parçalarıyla konuklara müzik ziyafeti sundu. Daha sonra Hatay Yaşam Gazetesi 4. Yaş pastası protokol mensupları, sanayiciler ve gazete çalışanlarınca alkışlarla kesildi. Oktay Ertuğrul sonrası sahneye çıkan, ünlü sanatçı Umut Akyürek, TSM konseriyle büyük beğeni topladı. Akyürek’in konser arasında Sanayici Osman Tufan, Sabit Eren ve Şampiyon Filtre A.Ş. adına Selma Yılmaz’a, Tosyalı Holding adına da Protokol Müdürü Çetin Mutluay’a bölgemizin havadan çekilmiş büyük boy fotoğrafları hediye edildi. Fotoğraf sunumu sonrası konserini sürdüren Umut Akyürek sahne performansı ile konuklardan bol bol alkış aldı. Gece başladığı gibi coşkuyla son buldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.