Amerikan Kültür Koleji pilot okul oldu

Amerikan Kültür Koleji Lisesi iTEC Projesi (Geleceğin Sınıfını Tasarım Projesi )Pilot Okulu, İngilizce Öğretmeni Esen Sandıraz ise pilot Öğretmeni oldu. İngilizce öğretmeni Esen Sandıraz’ın 9.sınıf öğrencileri ile yürüttüğü iTEC projesi çalışmaları sonucunda Amerikan Kültür Koleji 12 ülke okullarından 1000 Türkiye’den ise 17 pilot okuldan biri oldu.
Amerikan Kültür Koleji pilot okul oldu
Bu başarıdan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Grup Koordinatörü Birol Çam ve İtec Projesi Genel Koordinatörü Mehmet Muharremoğlu bir dizi gözlemler yaptı ,12 pilot öğrenci ve pilot öğretmene anketler uyguladı sınıf içi /sınıf dışı dışı çekimler gerçekleştirdi. Çekimler sonunda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’da katıldı ve pilot öğretmen Esen Sandıraz’a başarı belgesi verdi. Projeye katılan öğrencilereve öğretmene armağanları ve katılım sertifikaları ise Birol Çam ve Mehmet Muharremoğlu tarafından verildi.Törende pilot okul sertifikasını alan okul kurucusu Alpaslan Gürgen, 21.yüzyıla yakışır öğrenciler yetiştirmenin yolunun artık Avrupa Birliği projeleri yapmaktan geçtiğini söyledi ve çalışmalara katılan öğretmen ve öğrencileri kutladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.