Jose Mourinho İskenderun Spor’a mı geliyor !!

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Ankara JW Marriott Oteli’nde düzenlenen “Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı” öncesi Sinpaş Gayri Yatırım Ortaklığı’nın Çankaya ve İncek Life’ın tanıtımı amacıyla basının karşısına çıkarak, Acun Ilıcalı’nın sorularını cevapladı. Yoğun ilgi gören konferansta 500 kişilik konferans salonunun tamamı doldu.Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünü yaptığı konferansta kürsüye ilk olarak Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik çıktı. Ankara’da kurulan şirketin yeniden şehre döndüğünü ifade eden Çelik, “Gelecek Geldi” sloganıyla Türkiye’nin en büyük projesini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Çelik, “Bu güzel Başkentte yeni projeler üretmek, önce Başkent’e sonra da ülkemize yeni değerler katıyor olmaktan dolayı büyük kıvanç ve sevinç duyuyorum” dedi.

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ise Acun Ilıcalı ile salonda bulunan davetlilerin sorularını cevapladı. Mourinho ilk olarak Ilıcalı’nın “Ankara’yı nasıl buldunuz?” sorusuna “Ankara’yı görme fırsatım, tanıma olanağım olmadı. Ancak burada olmaktan çok memnunum ve umuyorum ki buradaki konuşmamızdan herkes memnun kalır” cevabını verdi.
Daha sonra ise soru ve cevaba geçildi. Burada iki kişi el kaldırdı. Biri bayan digeri ise İskenderunspor teknik sorumlusu Can Güven oldu. Acun ılıcalı ilk sözü Bayana verdi salonda bulunan herkes gibi bayanda özel yaşantısıyla ilgili soru sorarak Mourinhodan cevabını aldı.
Daha sonra ise İskenederun spor teknik sorumlusu Can Güven de sorusunu futbol yaşantısıyla ilgili sordu.
Güven Real Madrid Bayrn Munih maçının arından düşüncelerinin ne olduğu ve sabah kalktığında ise ne düşündüğünü merak ettiğini kendisinin de teknik İskenderunspor teknik sorumlusunun olduğunu hatta kendisinde lakabının Mourinho olduğunu liderlikte sadece kendisini örnek aldığını dile getiren Güven’i oturduğu yerden kalkarak yana giden ve koltuğuna girerek büyük şehir belediye başkanı Melih Gökçek’in oturması planlanan koltuğa oturtarak programa burada devam etmesini sağladı.

Jose Mourinho İskenderun Spor’a mı geliyor !!

Herkesin hayretle izlediği Jose 40 dakika İskenderunspor teknik sorumlusu Can güven’i yanında oturttu ve kendisine düşüncelerini anlatarak seni tebrik ediyorum bundan sonra iskenderunspor’u takip edeceğim açıklamasını yaptı.salonda bulunan Bakanlar,Milletvekilleri,kaymakamlar,büyük şehir belediye başkanı ve çok sayıda iş adamı da bu sayede hem İskenderunspor’u hemde Mourinho Can güven’i tanımış oldu.programın sonrasında ise salonda bulunanların bir çoğu teknik sorumlu Can güven’i tebrik etmek için yanına geldiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.