Okul öncesi şenlikler nefes kesti

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde okul öncesi öğrencilerin 2011-2012 eğitim öğretim yılında yapmış oldukları çalışmaları sergiledikleri şenlik dün anıt alanına çelenk sunulması ile başladı. Şenliklerin yapıldığı 2. Nolu Belediye Aile Çay Bahçesinde okul öncesi eğitim önemi vurgu yapan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, “Şu an çok küçük hayalleri var ama gelecekteki hayalleri çok daha büyük olacaktır” dedi.

Okul Öncesi Şenlik
Okul Öncesi Şenlik

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turgay Erdoğan’ın da hazır bulunduğu etkinlikte toplanan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, saygı duruşu ve İstiklal Marşını hep birlikte okudular. Ataya çelenk sunulmasının ardından 2 nolu Aile Çay Bahçesine geçen öğrencilere Kaymakam Ali İhsan Su da eşlik etti. Kurdele kesimi öncesi konuşan Kaymakam Su, “Okul öncesi eğitim, çocukların gelişmesinde büyük önem taşımaktadır. Özellikle çocuklarımızın beyinsel gelişimine büyük katkı sunmaktadır. Bizde okul öncesi eğitim için çok büyük atılımlar gerçekleştirdik” dedi.
Öğrencilerin, bu eğitim öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları çalışmaları gezerken konuşan Kaymakam Su, “Şu an çok küçük hayalleri var ama gelecekteki hayalleri çok daha büyük olacaktır” diye konuştu. Çocukların sergiledikleri gösteri ise etkinliğe ayrı bir renk kattı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.