İskenderun Körfez İş Adamları Derneği

İskenderun Körfez İş Adamları Derneği (KİSİAD)’ın yeni hizmet binası törenle hizmete girdi

Örnek tablo

İskenderun Körfez İş Adamları Derneği (KİSİAD)’ın yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, açılışa onur konuğu olarak katıldı.
İskenderun Körfez İş Adamları Derneği
Çay Mahallesinde hizmete giren KİSİAD’ın yeni hizmet binasının açılış törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Lİmak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğulu, iş adamı Nuri Üysen, çevre belde belediye başkanları KİSİAD üyeleri ile birlikte davetli topluluğu katıldı.
Açılış öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan KİSİAD Başkanı Tamer Eker, yeni dernek binasının açılış törenine katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Çok emek harcayarak bu hizmet binasını açtıklarını kaydeden Eker, “Artık iş adamlarımızla birlikte ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Artık dünyanın bir yarış içerisinde olduğumuzu unutmamamız lazım. Bu yarışta ülkemizin bayrağını en üst seviyelere çıkarmak için yoğun çaba harcayacağız” diye konuştu. Daha sonra konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, bölgemize yapılan yatırımların sayısının hızla arttığını, bununda memnunluk verici olduğunu kaydetti. Bu konuda KİSİAD’ın önemli hizmetlerinin olduğunu ileri süren Kaymakam Su, dernek binasının önce ülkemize, sonra da bölgemize hayırlar getirmesini diledi.
Açılış töreninde son olarak söz alan Nihat Özdemir ise KİSİAD üyelerini kutladı. Derneğin yeni yerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Özdemir, “Kısacası bu bina ile kendilerine yakışanları yapmışlar. Ben her zaman bu tür derneklere çok önem veririm. Çünkü buralar insanların fikirlerini tartıştığı ve konuştuğu yerlerdir. KİSİAD’ı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve iş adamı Nuri Üysen kurdeleyi hep birlikte keserek KİSİAD’ın yeni hizmet binasını hizmete açtılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.