İskenderun spor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım

Tennioğlu:

“İskenderun spor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım”

Son günlerde kentimizin ismini taşıyan İskenderun spor’un satılacağı tüm kentin ana gündemi oldu. Siyasetçilerin kulaklarını kapadığı İskenderun spor’un ismini yine gönül verenler gündeme taşıyor. Daha önce İskenderun spor’un başkanlığını yapan iş adamı Müfit Tennioğlu son günlerde yaşanan gelişmeleri hayretle izlediğini, bu kadar duyarsızlığı sadece bu kentin yaşadığını söyledi.
İskenderun spor Kulüp Başkanı’nın “Bu takımı satmıyoruz, satmak istemiyoruz. Çok çaresiz kaldık” şeklinde açıklamalarına, bilerinin kulak vermesinin gerektiğini kaydeden Tennioğlu, Ben Müfit Tennioğlu olarak üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Herkes artık elini taşın altına koymalıdır. Burada çok ciddi kuruluşlarımız var. Artık federasyondan ve iddiadan da gelirler var. İş adamlarımızın ve belediyemizin biraz destekleriyle inanın bu takım daha iyi yerlere gelecektir” dedi. Tennioğlu, Akhisar Belediye spor örneğini vererek birlik ve beraberlik için küçücük bir ilçe takımının Süper Lig’e çıktığını, bunun İskenderun’a örnek olması gerektiğini belirtti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.