Hatay Amatör Futbol Kulüpleri Birliği kuruldu

HATAY AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİ BİRLİĞİ FALİYETLERİNE BAŞLADI

İskenderun merkezli Hatay Amatör Futbol Kulüpleri Birliği kuruldu. Yönetim ilk toplantısını Cem Nur tesislerinde yaptı. Birlik, toplantının ardından ilk basın açıklamasını yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
Hatay Amatör Futbol Kulüpleri Birliği kuruldu
“Yakın tarihte kurulan Hatay Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Üyelerin kaynak güçlerini birleştirmek, yardımlaşarak birlikte ortak kararlar almak ve araç gereçlere sahip olmak gerek görülen yerlerde saha ve tesisler kurmak birlikte sportif eğitim alanları sağlamak üyelerine her alanda destek olmak ve yardım etmek ile hatay da yetişen futbolculara her türlü destekte bulunmak amaçıyla Hatay Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Yıldırım Alpay başkanlığında Mahmut Yılmaz, Mete İçcan, Suat Atasever, Hilmi Kepikoğlu, Ahmet Avcı, Abdullatif Demir, Ali Gülmez, Mehmet Pamukçu, Tamer Yiğit ve Münir Erdağ’ın katıldığı yönetim kurulu 17.05.2012 tarihinde ilk toplantısını İskenderun Cem Nur Spor tesislerinde yapmıştır.”
Başkan Alpay, Hatay’da Amatör futbol kulüplerinin sorunlarını ve problemlerini en kısa zamanda çözmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.