1919 öğrenci, 1919 metre uzunluğunda bir afişe resim yaptılar!

1919 öğrenci, 1919 metre uzunluğunda bir afişe resim yaptılar!

Yağmura rağmen rekor kırdılar!
1919 öğrenci, 1919 metre uzunluğunda bir afişe resim yaptılar!
Payas’ta 1919 metre resim yapma rekoru yağmur engeline takıldı. Yağmura rağmen öğrenciler coşkusuyla resim yaptı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ilkleri sunmaya devam ediyor. Gençleri resim yapmaya çağıran Başkan Altan, müthiş bir rekora imza attı. 1919 öğrenci ile 1919 metre resim yapma etkinliği hava koşulları nedeniyle yarım kalsa da öğrencilerin sabrı, harkulade eserlerin oluşmasına vesile oldu. Resmin yapılacağı yer yürüyüş yoluna büyük bir coşkuyla gelen öğrenciler resim yapmaya başladıkları zaman yağan yağmur etkinliğin tamamlanmasını engelledi, buna rağmen öğrenci ve öğretmenler coşkusunu kaybetmedi.
Yağmur engeline takılan etkinlik nedeniyle, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Yağmurun yağmasıyla etkinliğimizi tamamlayamadık. Fakat öğrencilerimizden gelen talep üzerine bu etkinliği önümüzdeki günlerde tekrar gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin bu coşkusunu gördükten sonra onlar için daha iyi daha güzel etkinlikler yapacağız” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.