5 öğrenci boğuldu, 1’i kayıp!

DENİZDE FACİA!

5 öğrenci boğuldu, 1’i kayıp!

İskenderun’a bağlı Karaağaç beldesinde serinlemek için denize giren Kırıkhan Kur’an kursu öğrencilerinden 5’inin boğulduğu, 1’inin kaybolduğu bildirildi. İddiaya göre, Kırıkhan Kuran Kursu öğrencileri, hocaları ile birlikte denize girmek için İskenderun’a geldi. Yaşları 14 ile 16 arasında değişen 12 öğrenci denize girerken, iki hoca kıyıda bekledi.
Denizin dalgalı olması nedeniyle akıntıya kapılan öğrencilerden Eyüpcan Seher, Ramazan Durangülen, Mustafa Kul, Mehmet Bilgin, İzzet Zorba ve Ömer Faruk Kurtar hayatını kaybetti. Boğulma tehlikesi geçiren Yunus Emre Şengi ve Adem Açık İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Diğer 4 öğrenci ve hocalar ise, ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Sahil Güvenlik botu ve dalgıçların başlattığı arama çalışmalarında 6 gençten 5’inin cesedi çıkarıldı. Henüz ulaşılamayan 1 genç ise aranıyor.
Denizde can pazarını öğrenen Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ile Jandarma komutanı da İskenderun’a geldi.. Oldukça üzgün olduğu gözlenen Vali Lekesiz iyi haber almak için saatlerce bekledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.