Çocuklarımızın temel ihtiyacı sevgi ve ilgidir

Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt:

‘Çocuklarımızın temel ihtiyacı sevgi ve ilgidir’
Çocuklarımızın temel ihtiyacı sevgi ve ilgidir
Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt ve beraberindeki heyet, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret etti. Ziyarete Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Tosyalı da katıldı. Ziyaret boyunca her çocukla ayrı ayrı ilgilenen heyet onlarla oyunlar oynayıp, çocuklarla birlikte şiir ve türkü söyleyen Camkurt çok duygulandı. Her çocuk için ayrı ayrı hazırlanan hediye paketleri, çocuklara mutlu anlar yaşattı. İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt; “Çocuklarımız bizim yarınlarımız, geleceğimizdir. Onların ev atmosferinde sevgiyle yetişmesi gelecekte topluma kolay entegre olan, yararlı birer birey olmaları açısından çok önemli. Böyle bir ortamı çocuklarımıza sağlayanlara çok teşekkür ederiz. Devletimiz, toplumumuzun bu konuda duyarlı değerli iş adamları ve her bir ferdi bu çocuklarımızın hiçbir şeye ihtiyacı olmadan yetişmeleri için gerekli her türlü katkıyı sağlamaktadır. Ancak burada çocuklarımızın temel ihtiyacı olan sevgi ve ilgidir. Biz çocuklarımızı severken onlarından bize olan çok yoğun sevgisini hissettik. Bu müthiş bir duygu. İnsanlarımız maddi bir katkı sağlama gücü olmasa da sadece onlara sevgi dolu yüreklerini açmaları, onların gelecekte öz güveni olan birer birey olarak yetişmeleri açısından son derece önemlidir. Unutulmamalıdır ki; çocuklarımıza yapılacak her türlü destek yarınlarda ülkemizi daha güçlü kılacaktır” dedi.
M. Fatih TOSYALI; “Devletimiz çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Bizim toplumumuzdan istediğimiz onlara sadece sevgilerini vermeleri. Bu gün çocuklarımıza en güzel hediye olan sevgilerini veren ve bu konuda herkese örnek olan İl Müdürü Mehmet Zülfi Camkurt ve heyetine teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.